Et døgn i Halifax

Mit døgn i Halifax bliver brugt på at gå rundt i byen, se, mærke og dufte byen. Uden at jeg hører musikken, så fornemmer jeg overalt i Halifax en keltisk lyd af trommer og violin. Med solen fremme, så skal jeg skal tage mig sammen for ikke at at bryde ud i en RIVER DANCE.

I dag fik jeg svaret på hvorfor jeg er så vild med Canada. Hvis jeg var i tvivl. Canada, i hvertfald Halifax, går forest det gælder retor bølgen. Byen er “first mover”. Jeg har ikke i det seneste årti set så mange mønttelefoner/telefonbokse som i dag i Halifax. Total “first mover”. Ultimativ retro.

Se billeder fra min byrundtur i Halifax.

St. Paul’s Anglican Church.

Fairview Lawn Cemetery.

Pier 21, immigrantmuseet i Halifax.

Den gamle britiske  fæstning lige midt ï byen.

Halifax Central Library.

Old Town Clock.

Historic Properties.

Se alle BLOG indlæg